Loading
Retail

Hallenstein Brothers – Botany, NZ

Project details

Client

Hallenstein Brothers

Project

Botany, New Zealand

Category

Retail

With two shopfronts and an oddly shaped tenancy; the Botany Hallenstein store had its own set of challenges. We continued the revolutionary shopfront concept from Chermside by implementing the glass free framing structure facing into the mall; this is further enhanced with the use if a large scale digital screen; a feature Hallenstein is quickly becoming known for. The street facing shopfront with its large windows, gave us the opportunity to showcase some of the incredible imagery from the brands marketing campaigns.

 

Along with new fixtures we implemented counter pods throughout the store speeding up the transaction process and improving the client experience. We also enhanced the storytelling side of merchandising by introducing display platforms showcasing outfits and providing a pause point within the store.

Previous

Tony Bianco – Pacific Fair

Next

Mirvac: The Social Corner – Green Square